
Gramaj/pach(kg): 0.400
Nr. pach/cutie: 10
Nr. cutii/palet: 30
Termen valabilitate: 7 zile
Pentru fabricarea painii DOBROGEA BOB INTREG DE GRAU se foloseşte făina obţinută prin măcinarea integrală a bobului de grâu. Tehnologia de măcinare folosită permite recuperarea componentelor nutritive naturale ale bobului de grâu (fibre, vitamine: B3, B6, acid Folic, minerale), având în acelaşi timp un conţinut mai mic cu 15% de carbohidraţi, în comparaţie cu o făină albă obişnuită.
Astfel, prin consumul de cereale integrale pe perioade lungi de timp, scade riscul de deces din cauza bolilor cardiovasculare, scăzând chiar şi incidenţa acestor boli cu 20%.*
Pâinea integrală DOBROGEA BOB ÎNTREG DE GRÂU este mai bogată într-o serie de nutrienţi benefici cum ar fi magneziu, vitamina E şi in nutrienţi vegetali, faţă de pâinea albă.

Gramaj/pach(kg): 0.400
Nr. pach/cutie: 10
Nr. cutii/palet: 30
Termen valabilitate: 7 zile
*cateva articole si studii :
1.American Heart Association; 2.International Journal of Clinical and Experimental Medicine ; 3. US National Library of Medicine, National Institutes of Health