De Ziua Internationala a Copilului, Dobrogea Grup a celebrat copilaria alaturi de cei mici, organizand sau participand la diverse activitati destinate acestora.
Dobrogea Grup a organizat pentru cei mici concursuri radio sau on-line cu premii, sampling-uri cu “dulcele copilariei”, biscuitii Eugenia, in mall-uri din Constanta si Bucuresti, promotii in reteaua proprie de magazine Fresh Dobrogea si s-a implicat in actiuni de divertisment pentru copiii din centrele de plasament din Eforie Nord.
Iata si cateva din cele mai apreciate actiuni de catre consumatorii mici si mari:

Maritimo Shopping Center – Jocurile copilariei:

Dobrogea Grup a fost partener al Maritimo Shopping Center in weekend-ul 1-3 iunie perioada in care a fost sarbatorita Ziua Copilului prin diverse actiuni in aer liber sau in interiorul mall-ului: jocurile copilariei, teatru de papusi, concursuri cu premii pentru copii. Dobrogea Grup a fost sponsor al evenimentelor prin furnizarea de premii constand in cutii de biscuiti Eugenia pentru castigatorii concursurilor.

City Park Mall – 1 iunie alaturi de Eugenia:

City Park Mall a sarbatorit ziua Internationala a Copilului prin diferite activiati destinate copiilor: spectacole, teatru de papusi, concursuri cu premii. Dobrogea Grup a fost partener al evenimentelor si a oferit copiilor participanti la concursuri cutii pline cu biscuiti Eugenia.
Reprezentanti ai Dobrogea Grup au daruit tuturor copiilor prezenti in mall biscuiti Eugenia.

Miss Do-Re-Mi – Afi Palace Cotroceni Bucuresti – 1 iunie:

Afi Palace Cotroceni a organizat pe 1 iunie 2012, de Ziua Copilului, concursul “Miss Do-Re-Mi”, in cadrul caruia au evoluat pe scena 40 de fete intre 7 si 14 ani. Grupul de copii Do-Re-Mi a completat programul cu momente de muzica, dans si parade de moda. Dobrogea Grup a participat ca sponsor la eveniment si reprezentantul Dobrogea Grup a oferit cadou biscuiti Eugenia tuturor copiilor prezenti la eveniment. Toti participantii la concursurile desfasurate in acea zi au primit din partea Dobrogea Grup cate un pachet de Eugenia Original Family.

Campanie on-line pagina de facebook Eugenia “Eugenia celebreaza copilaria”

“Prietenii” Eugenia de pe contul de facebook http://www.facebook.com/dobrogea.eugenia ne-au aratat cum au petrecut ziua de 1 iunie alaturi de biscuitii Eugenia prin postarea de poze amuzante. Cele mai frumoase poze au fost rasplatite cu premii dulci de la Dobrogea: 5 rucsacuri Eugenia pline cu sortimentul preferat de biscuiti Eugenia si 10 cutii de biscuiti Eugenia.