DESPRE NOI

Suntem o companie de top in domeniul morarit-panificatie din Romania.

 

Ne mandrim ca suntem in continuare o companie 100% romaneasca ce se bucura de o traditie si expertiza de 62 ani.

 

Ne bucuram ca am reusit sa pastram si sa transmitem fiecarei generatii gustul inconfundabil romanesc al painii si al dulciurilor preferate.

 

Mediul in continua schimbare a fost atat o provocare, dar si o oportunitate de dezvoltare pentru noi. Am fost in permanenta preocupati de inovatie, de alimentatie sanatoasa si echilibrata si am deschis mereu drumuri noi in domeniul nostru de activitate.

 

In misiunea noastra de a imbogati viata si sanatatea consumatorilor nostri suntem condusi de valori solide – calitate, spirit antreprenorial, entuziasm, integritate, parteneriat.

Misiune, Viziune, Valori

Misiunea noastra este sa crestem consecvent si sustenabil marcile Dobrogea atat de apreciate de consumatori si sa ne cladim business-ul in piata globala, prin  branduri puternice, oameni și parteneri puternici.

Viziunea noastra este sa imbogatim viata si sanatatea consumatorilor nostri, prin produse de calitate si echilibrate nutritional si sa fim prezenti in fiecare casa a romanilor, atat in Romania cat si in diaspora.

CALITATE FARA COMPROMIS

Calitatea produselor noastre este fundatia pe care ne consolidam pentru viitor. Produsele noastre ne spun povestea si ne reprezinta in fata fiecarui consumator si colaborator, in fecare zi.

SPIRIT ANTREPRENORIAL

Spiritul antreprenorial este in ADN-ul nostru si asfel este prezent in tot ceea ce facem – de la produse la operatiuni, de la marci la comunicare, de la idee la executie. Suntem deschisi la nou si ne adaptam imediat mediului in continua schimbare, suntem veseli si creativi dar exigenti. Invatam ceva nou in fiecare zi si astfel devenim mai buni.

pasiune

Suntem veseli si creativi. Orice provocare devine o oportunitate cand este privita cu entuziasm si creativitate. Suntem pasionati de ceea ce facem si ne bucuram in fiecare zi de rezultatele obtinute.

INTEGRITATE SI RESPECT

Integritatea personala si de business, respectul pentru consumatori, clienti, colegi și furnizori, dar și pentru comunitate si mediu, sunt valorile fundamentale care ne ghideaza actiunile in fiecare zi.

PARTENERIAT SI COLABORARE

Cream valoare impreuna. Fie ca e vorba de colegi, furnizori sau clienti, sau de consumatori, impreuna gasim cele mai bune solutii si rezolvari. Impreuna suntem mai puternici. Impreuna, mai buni, dintotdeauna.