GAMA DIETA
Societatea de Nutriție din România recomandă consumul unei cantități mari de cereale în dietă, păstrând însă plăcerea de a mânca, pentru că aceasta constituie un aspect plăcut al vieții .
Alimentaţia sănătoasă înseamnă existența unui echilibru între alimentele din dietă, având drept scop creșterea calității vieții și minimalizarea riscului apariției bolilor.
Dietele bogate în fibre se asociază cu o incidență scăzută a bolilor cardiovasculare și a diabetului zaharat.
(Societatea de Nutriție din Romania, “Ghid pentru alimentația sănătoasă”, pg 34, 149, editura Performantica/ 2006)

GAMA DIETA a fost creată pentru a veni în sprijinul unei alimentații sănătoase, bazată pe principiile enunțate de piramida alimentară, dar și pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.
Gama DIETA cuprinde trei sortimente de pâine care îmbină:
- beneficiile nutriționale ale ingredientelor folosite : făinuri de grâu (albă, neagră, integrală și graham), semințe și boabe de cereale;
- gustul, aroma și savoarea aduse de tehnologia aplicată : folosirea maielelor și a fermentațiilor de lungă durată.
DIETA 10 PÎINE ALBĂ CU MAIA, 5 SEMINȚE ȘI 4 CEREALE, 400 g
- bogată în fibre – conține 8.44 g fibre/100 g produs (conform Reg. CE 1924/2006);
- în compoziție are 5 semințe (susan, floarea soarelui, in, dovleac, mac) , 4 cereale(grâu, secară, hrișcă, mei) și maia de secară.

Gramaj/pach(kg):0.400
Nr.pach/cutie:15
Nr.cutii/palet:30
Termen valabilitate: 7 zile
DIETA PAINE NEAGRA CU MAIA, 400 g
- bogată în fibre – conține 6.61 g fibre/100 g produs (conform Reg. CE 1924/2006);
- în compoziție are faină neagră de grâu, faină integrală de grâu și maia de grâu.

Gramaj/pach(kg):0.400
Nr.pach/cutie:15
Nr.cutii/palet:30
Termen valabilitate: 7 zile
Cerealele trebuie să constituie baza alimentației!
-
DIETA PAINE CU FAINA GRAHAM SI MAIA, 400 G
-
DIETA PAINE NEAGRA CU MAIA, 400 g
fac parte din grupa produselor functionale
Cerealele aduc nutrienți importanți cum ar fi vitaminele din grupul B și fibrele alimentare, conferind sațietate fără un aport de grăsimi.
(Societatea de Nutriție din România, “Ghid pentru alimentația sănătoasă”, pg 149, editura Performantica/ 2006)