Morarit

Descopera gama noastra extinsa de produse de morarit! Fie ca este vorba de faina, malai, gris, pesmet sau tarate, produsele noastre au la baza materii prime atent selectionate, de inalta calitate. Create special pentru nevoile tale, pe destinatii de utilizare (cozonac, prajituri, pizza, panificatie) sau pentru o nutritie echilibrata (faina macinis integral, secara), produsele de morarit Dobrogea sunt langa tine in momentele in care pregatesti ceva bun pentru cei dragi. Sortimentatia de produse de morarit este disponibila atat pentru zona de consum individual, cat si pentru zona industriala. Expertiza si traditia de care ne bucuram din 1961, ne ajuta sa iti oferim produse bune, dintotdeauna.

Dobrogea BIO faina alba de grau

Produs de calitate superioara, certificat BIO, faina alba de grau ecologica este obtinuta din grau ecologic, 100% romanesc. Disponibila in ambalaj de 1 kg.

Dobrogea BIO faina integrala de grau macinat pe piatra

Macinarea integrala a bobului de grau pe moara cu pietre pastreaza intacte toate elementele nutritionale valoroase ce se regasesc in bobul de grau. Dobrogea BIO faina integrala este obtinuta din grau ecologic, 100% romanesc. Disponibila in ambalaj de 1 kg.

Faina  alba de grau superioara 000

Faina 000 este ideala pentru obtinerea unor specialitati de panificatie, patiserie si cofetarie de calitate superioara.

Se recomanda atat pentru pregatirea manuala a aluatului, dar si pentru masina de facut paine.

Disponibila in mai multe variante de ambalare (1kg, 2 kg, 5kg si 10 kg).

Faina alba de grau pentru panificatie 650

Ideala pentru pregatirea painii de casa si a specialitatilor de panificatie, dar si pentru covrigi, branzoaice, biscuiti, clatite, scovergi, precum si pentru obtinerea sosurilor si a cremelor.

Se recomanda atat pentru pregatirea manuala a aluatului, dar si pentru masina de facut paine.

Faina de grau macinis integral

Faina obtinuta prin macinarea integrala a bobului de grau pastreaza toate componentele nutritive naturale (vitamine, minerale, fibre), fiind recomandata pentru o dieta sanatoasa si o alimentatie echilibrata.

Ideala atat pentru pregatirea manuala a aluatului, dar si pentru masina de facut paine.

Faina de secara macinis integral

Faina de secara Dobrogea este destinata produselor de panificatie cu un continut bogat in fibre, cu rol in accelerarea tranzitului intestinal si gust usor dulceag, specific secarei.

Ideala atat pentru pregatirea manuala a aluatului, dar si pentru masina de facut paine.

Faina pentru cozonac

Faina special conceputa pentru a obtine in casa un cozonac delicios si pufos.

Faina pentru pizza 550

Este o faina pregatita special de catre specialistii nostri pentru a putea obtine un blat de pizza crocant sau pufos, dupa preferinte.

Faina pentru prajituri 000

Faina special conceputa pentru cele mai bune prajituri de casa.

Malai

Culoarea aurie specifica bobului de porumb sanatos, impreuna cu o granularitate uniforma a malaiului Dobrogea te ajuta sa obtii rapid o mamaliguta delicioasa.

Gris

Gris

Grisul Dobrogea  este alegerea ideala penrtru galuste pufoase si budinci delicioase datorita culorii deschise si a granularității  fine.

Pesmet

Granularitatea fina si culoarea aurie recomanda Dobrogea Pesmet pentru toate preparatele prajite.

Pesmet 500g

Granularitatea fina si culoarea aurie recomanda Dobrogea Pesmet pentru toate preparatele prajite.

Pesmet auriu cu plante aromate 500g

Cu o granularitate fina si o atenta selectionare de ierburi aromatice, Dobrogea Pesmet este alegerea ideala pentru preparatele prajite gustoase, din carne, legume și branza.

Tarata din grau 500 g

Datorita continutului ridicat in fibre alimentare, taratele de grau se pot folosi ca ingredient in obtinerea produselor de panificatie si specialitati, ca decor pentru aceste produse sau ca materie prima in obtinerea borsului alimentar.

Premixuri pentru aparatul automat

Atunci cand iti doresti o paine calda facuta in casa premixurile Experta iti vin in ajutor.

Premix Experta pentru paine rustica 500g

Premixul Experta pentru paine rustica te ajuta sa prepari rapid in casa o paine delicioasa inchisa la culoare, dar bogata in seminte

Premix Experta pentru paine alba 500g

Premixul Experta pentru paine alba te ajuta sa pregatesti o paine delicioasa si pufoasa la aparatul automat.